Vasaros stovykla Prancūzijoje paaugliams

Edukacinė stovykla moksleiviams Prancūzijoje. Mokytis prancūzų kalbos linksmai ir praleisti neužmirštamas atostogas – įmanoma!


Mūsų partneris FIL Ado yra įsikūręs šalia jaukaus pietų Prancūzijos kaimelio netoli Perpinjano miesto, tarp žydros Viduržemio jūros ir Pirėnų kalnų. Ypatinga ir kartu saugi aplinka leidžia smagiai mokytis prancūzų kalbos bei turiningai leisti laiką.

FIL Ado siūlo nuolatinį ir visapusišką prancūzų kalbos mokymąsi per įvairiausias veiklas 6-8 moksleivių grupėje, jiems tinkamu lygiu ir ritmu, su kvalifikuotais ir patyrusiais prancūzų kalbos mokytojais. Be prancūzų kalbos pamokų, organizuojami ir kiti įvairūs užsiėmimai – išvykos, vakarėliai, sportas, komandiniai žaidimai, kino vakarai.

Stovykla unikali tuo, kad moksleiviai aktyvioje programos dalyje dalyvauja kartu su savo amžiaus prancūzų paaugliais (kurie kitose stovyklos grupėse mokosi anglų kalbos), taip turėdami puikią galimybę gilinti kalbą ir ne paskaitų metu.

FIL Ado siūlo dviejų tipų viešnages:

  • Imersija: 11 dienų viešnagė, įskaitant įvairius užsiėmimus paaugliams, taip pat 21 valandą prancūzų kalbos pamokų.
  • Intensyvi: 14 dienų viešnagė, įskaitant įvairius užsiėmimus paaugliams, taip pat 30 valandų prancūzų kalbos pamokų.
2024 m. vasaros datos Liepos 20-30 d. Rugpjūčio 1-14 d.
Programa Imersija Intensyvi
Kaina Nuo 1430 € Nuo 1630 €

Į kainą įskaičiuota: intensyvi prancūzų kalbos programa, mokymo medžiaga, nakvynė ir maitinimas, vietinis transportas stovyklos metu, visi užsiėmimai, administracinės išlaidos, asociacijos draudimai.

Į kainą neįskaičiuota: kelionė lėktuvu, pervežimas (oro uostas – stovyklos vieta – oro uostas; organizuoja stovykla už papildomą mokestį), sveikatos draudimas, kišenpinigiai, papildomos mokamos veiklos.

Taikomos nuolaidos:
• Šeimos nariams: 50 € nuolaida kiekvienam dalyviui vienai pamainai.
• Būnant kelias pamainas: 50 € nuolaida kiekvienai pamainai (dvi dienas tarp pamainų teikiamas maitinimas bei priežiūra).

Norėdami gauti daugiau informacijos ar užsiregistruoti į stovyklą, prašome užpildyti išankstinę registracijos anketą:

Prancūzų kalbos kursų skyrius
Lietuvių kalbomis
Ernesta Ignotienė +370 658 15 858
ernesta.ignotiene@prancuzuinstitutas.lt
Prancūzų ir anglų kalbomis
Edouard Farina +370 699 52 137
edouard.farina@institutfrancais-lituanie.com
Prancūzų instituto informacija (pirmadienį – penktadienį, 9 – 16.30 val.): +370 5 219 96 96

Norime Jus informuoti, kad šioje svetainėje naudojami slapukai (angl. cookies). Jeigu sutinkate, prašom paspausti mygtuką „Sutinku“ Daugiau informacijos