Prancūzų kalbos kursai – šeštadieniais

Prancūzų kalbos kursai šeštadieniais


DATOS: 2024 m. balandžio  20 d. – liepos 06 d.

GRUPĖS: 7-12 žmonių
TRUKMĖ: 37,5 valandos (50 akademinių valandų)
RITMAS: 
kontaktiniu būdu Institute – 1 paskaita per savaitę šeštadienį, kurios trukmė 3 val.
jei kursai vyksta nuotoliniu būdu – 1 paskaita per savaitę, kurios trukmė 2 val. 15 min. + 45 min. per savaitę savarankiško mokymosi platformoje.

KAINA : 265 € 

Registracijos anketoje pasirinkite kursų kategoriją, norimą kursų lygį ir matysite tam lygiui siūlomą tvarkaraštį.

Formuojame tas grupes, kuriose užsiregistruoja ne mažiau nei 7 asmenys.

Registracija į kursus prasideda likus mėnesiui iki kursų pradžios!

Susirinkus nepakankamam kiekiui dalyvių suformuoti pilną grupę, formuojame mini-grupę, ir siūlome mokytis 30 val. (40 akad.  val.)  už tą pačią kainą. Mažesnėje grupėje skiriama daugiau individualaus dėmesio ir yra greitesnis mokymosi tempas, todėl tą patį lygį prasimokote per mažesnį valandų skaičių. 

TAIKOMOS NUOLAIDOS

Kaina su nuolaida moksleiviams, studentams, pensininkams, neįgaliems : Taikoma 10 % nuolaida pagal pareikalavimą ir pateikus įrodantį dokumentą el. paštu.

SVARBU ŽINOTI

-Popierinis vadovėlis į kursų kainą neįskaičiuotas. Popierinę ar elektroninę vadovėlio versijas galite įsigyti Prancūziškame knygyne (+370 687 44 786, librairiefrancaise@zara.lt).
-Kalbos žinių lygio nustatymo testas yra nemokamas.
-Kursų lankytojams metinis abonementas Prancūzų instituto Mediatekoje ir skaitmeninėje bibliotekoje Culturethèque yra nemokamas. Susipažinkite su nauju Mediatekos portalu: https://prancuzuinstitutas-mediateka.lt/.

DĖMESIO KURSAMS NUOTOLINIU BŪDU

Nuotoliniai kursai vyksta naudojantis video konferencijų programa Zoom (https://zoom.us/), kurią taip pat pasirinko Prancūzų institutų ir Prancūzų aljansų tinklas visame pasaulyje. Kursų metu rekomenduojame pirmenybę teikti nešiojamam ar stacionariam kompiuteriui, o ne išmaniajam telefonui ar planšetei. Jeigu yra galimybė, naudoti laidinį interneto ryšį, ne wi-fi.

Norėdami tinkamai pasiruošti pamokai nutoliniu būdu, pasitikrinkite savo kompiuterio garsą, mikrofoną ir vaizdo kamerą šioje svetainėje: https://www.onlinemictest.com/ (meniu viršuje kairėje: ĮRANKIAI> Mikrofono testas / Vaizdo kameros testas / Garso testas). Iškilus klausimams, peržvelkite Prancūzų instituto paruoštą mokymo programos Zoom instrukcijų aprašą.

Nuotoliniai kursai skiriasi nuo kursų klasėje. Šiems kursams reikia skirti daugiau dėmesio, susikaupimo ir nuolatinio prieinamumo. Atsižvelgiant į tai, tiesioginio mokymo laikas sutrumpėja 25%, pamoka trunka ne ilgiau kaip 1,5 val. Atitinkamai likęs pamokos laikas (30 min) skiriamas savarankiškam mokymuisi, atliekant rašymo ar skaitymo užduotis, patalpintas platformoje, ar atliekant kalbėjimo užduotis mažose grupėse.

Prancūzų kalbos kursų skyrius
Lietuvių kalbomis
Ernesta Ignotienė +370 658 15 858
ernesta.ignotiene@prancuzuinstitutas.lt
Prancūzų ir anglų kalbomis
Edouard Farina +370 699 52 137
edouard.farina@institutfrancais-lituanie.com
Prancūzų instituto informacija (pirmadienį – penktadienį, 9 – 16.30 val.): +370 5 219 96 96

Norime Jus informuoti, kad šioje svetainėje naudojami slapukai (angl. cookies). Jeigu sutinkate, prašom paspausti mygtuką „Sutinku“ Daugiau informacijos