DFP (Specializuotos prancūzų kalbos diplomai)

Prancūzų kalbos centras, turintis 50 metų prancūzų kalbos egzaminų rengimo patirtį, siūlo specializuotos prancūzų kalbos diplomų įvairovę. Šie diplomai, išduodami Paryžiaus prekybos ir pramonės rūmų yra pripažįstami institucijų ir naudojami daugiau nei 40 000 studentų, specialistų, pavienių asmenų ir įmonių visame pasaulyje.

Artimiausios sesijos ir kainos

-Egzaminai: balandžio, gegužės ir birželio mėn.

KAINOS:
-Diplomai A1-A2: 95€
-Diplomai B1-C1: 120€

Kam reikalingas specializuotos prancūzų kalbos diplomas?

Specializuotos prancūzų kalbos diplomas gali tapti privalumu jei norite išvystyti ir įvertinti tam tikros srities prancūzų kalbos kompetencijas bei tokiu būdu padidinti įsidarbinimo galimybes ar praplėsti karjeros perspektyvas savo įmonėje.

Specializuotos prancūzų kalbos egzaminas parengtas bendradarbiaujant su tam tikros veiklos srities specialistais, todėl yra paremtas autentiškais tekstais ir realiomis situacijomis.

Kas gali įgyti specializuotos prancūzų kalbos diplomą?

Specializuotos prancūzų kalbos egzaminą gali laikyti ir įgyti diplomą asmenys nuo 16 m., studentai ir specialistai, siekiantys įvertinti tam tikros veiklos srities prancūzų kalbos žinias ir nustatyti lygį. Siūloma 7 veiklos sričių specializuotos prancūzų kalbos egzaminai nuo A1 iki C1 lygio pagal Bendruosius Europos kalbų metmenis:

Kaip pasiruošti DFP egzaminui:

– Individualios prancūzų kalbos paskaitos kreipiantis į Prancūzų institutą.
– Kandidato gidas, egzamino užduočių pavyzdžiai ir aplikacija iPhone/Android français 3.0, kurią galima parsisiųsti iš tinklapio CCIP
– Pasiruošimas internetu (DFP tarptautiniai santykiai)  TV5 Monde svetainėje.

Norime Jus informuoti, kad šioje svetainėje naudojami slapukai (angl. cookies). Jeigu sutinkate, prašom paspausti mygtuką „Sutinku“ Daugiau informacijos