Individualūs kursai nuotoliniu būdu

Prancūzų kalbos individualūs kursai nuotoliniu būdu


Siekiate greito ir efektyvaus rezultato? Rinkitės individualius prancūzų kalbos kursus,kur bebūtumėte Lietuvoje, ar kitoje užsienio šalyje. Šiuose kursuose jūs siūlote mokymų laiką, ritmą ir tematiką.

Suderiname jūsų poreikius atitinkančią mokymo programą, nuo A1 iki C1 lygio: bendroji ar specializuota prancūzų kalba, pasiruošimas tarptautiniams DELF, DALF arba TCF egzaminams, konkursams, darbo pokalbiams ir kt. Mūsų dėstytojų komanda pasiruošusi prisitaikyti prie jūsų ritmo ir laiko bei padėti įgyvendinti jūsų išsikeltus tikslus.

Kursus organizuojame nuotoliniu būdu naudojantis Skype programa ar nuotolinio mokymo platforma Zoom (pageidautina naudoti ne išmanųjį telefoną, o kompiuterį).

Galvojate mokytis kalbą dviese ar trise? Už palankią kainą galime pasiūlyti mokytis mini grupėse – kartu su draugais, kolegomis ar šeimos nariais.

KAINOS :
1 žmogui: 32 € (60 min.)
2-3 žmonėms: 40 € (60 min.)
4-5 žmonėms: 56 € (60 min.)

NUOLAIDOS:
Taikoma 10% nuolaida nuo 20 perkamos valandos.

KURSŲ TAISYKLĖS

Norėdami tinkamai pasiruošti individualiai pamokai nutoliniu būdu, rekomenduojame išbandyti savo kompiuterio garsą, mikrofoną ir vaizdo kamerą. Tai galite padaryti apsilankę šioje svetainėje: https://www.onlinemictest.com/ (meniu viršuje kairėje: ĮRANKIAI> Mikrofono testas / Vaizdo kameros testas / Garso testas). Prireikus galime pateikti trumpą mokymo platformos Zoom instrukcijų aprašą.

Prancūzų kalbos kursų skyrius
mokymai@prancuzuinstitutas.lt
tel. +370 5 219 96 55

Norime Jus informuoti, kad šioje svetainėje naudojami slapukai (angl. cookies). Jeigu sutinkate, prašom paspausti mygtuką „Sutinku“ Daugiau informacijos