Prancūzų kalbos bendrieji kursai nuotoliniu būdu


2,5 mėn. Prancūzų kalbos bendrieji kursai nuotoliniu būdu


DATOS: 2021 m. balandžio 17 d. – liepos 10 d. 
GRUPĖS: 8–12 žmonių
TRUKMĖ: 37,5 valandos (50 akademinių valandų)
RITMAS: 2 paskaitos per savaitę nuotoliniu būdu (po 1.5 val. + 0.5 val. asinchroninio mokymosi, t.y. savarankiško darbo mokymo platformoje)

KAINA : 220 €

TVARKARAŠTIS:  http://inscrire.hanaf.net/vilnius/   (Registracijos anketoje pasirinkite kursų kategoriją, norimą kursų lygį ir matysite tam lygiui siūlomą tvarkaraštį.)

SVARBU ŽINOTI:

– Popierinis vadovėlis į kursų kainą neįskaičiuotas. Elektroninę vadovėlio versiją rasite čia: https://didier.landing-hachette.fr
– Kalbos žinių lygio nustatymo testas yra nemokamas
– Kursų lankytojams metinis abonementas į Prancūzų instituto mediateką ir skaitmeninę biblioteką Culturethèque yra nemokamas. Šiuo metu į Culturethèque prašome registruotis čia, o pasibaigus karantinui kviečiame apsilankyti instituto mediatekoje.


 

SVARBU ŽINOTI

– Popierinis vadovėlis į kursų kainą neįskaičiuotas. Elektroninę vadovėlio versiją rasite čia: https://didier.landing-hachette.fr
– Kalbos žinių lygio nustatymo testas yra nemokamas
– Kursų lankytojams metinis abonementas Prancūzų instituto mediatekoje ir skaitmeninėje bibliotekoje Culturethèque yra nemokamas. Prancūzų instituto mediateka jau dirba, susipražinkite su nauju jos portalu : https://prancuzuinstitutas-mediateka.lt/.

DĖMESIO

Nuotoliniai kursai vyksta naudojantis video konferencijų programa Zoom (https://zoom.us/), kurią taip pat pasirinko Prancūzų institutų ir Prancūzų aljansų tinklas visame pasaulyje. Kursų metu rekomenduojame pirmenybę teikti nešiojamam ar stacionariam kompiuteriui, o ne išmaniajam telefonui ar planšetei. Jeigu yra galimybė, naudoti laidinį interneto ryšį, ne wi-fi.

Norėdami tinkamai pasiruošti pamokai nutoliniu būdu, pasitikrinkite savo kompiuterio garsą, mikrofoną ir vaizdo kamerą šioje svetainėje: https://www.onlinemictest.com/ (meniu viršuje kairėje: ĮRANKIAI> Mikrofono testas / Vaizdo kameros testas / Garso testas). Iškilus klausimams, peržvelkite Prancūzų instituto paruoštą mokymo programos Zoom instrukcijų aprašą.

Nuotoliniai kursai skiriasi nuo kursų klasėje. Šiems kursams reikia skirti daugiau dėmesio, susikaupimo ir nuolatinio prieinamumo. Atsižvelgiant į tai, tiesioginio mokymo laikas sutrumpėja 25%, pamoka trunka ne ilgiau kaip 1,5 val. Atitinkamai likęs pamokos laikas (30 min) skiriamas savarankiškam mokymuisi, atliekant rašymo ar skaitymo užduotis, patalpintas platformoje, ar atliekant kalbėjimo užduotis mažose grupėse.

Prancūzų kalbos kursų skyrius
mokymai@prancuzuinstitutas.lt
tel. +370 5 219 96 55

Norime Jus informuoti, kad šioje svetainėje naudojami slapukai (angl. cookies). Jeigu sutinkate, prašom paspausti mygtuką „Sutinku“ Daugiau informacijos