Prancūzų kalbos kursai Valstybės tarnautojams

KVIEČIAME DALYVAUTI


Prancūzų institutas Lietuvoje organizuoja specializuotos prancūzų kalbos mokymus Lietuvos diplomatams, valstybės tarnautojams ir teisėjams.

MOKYMO PROGRAMOS TIKSLAI


1. Tobulinti prancūzų kalbą Lietuvos valstybės tarnautojų ir diplomatų, kurie yra atsakingi už Europos Sąjungos reikalus ir kurie dirba/planuoja dirbti Europos Sąjungos institucijose.

2. Lavinti žodinių bei rašytinių tekstų supratimo, rašymo bei šnekamosios kalbos įgūdžius, siekiant, kad mokymo dalyviai galėtų prancūzų kalba vesti derybas, rengti dokumentus ir vartoti prancūzų kalbą profesinėje aplinkoje.

MOKYMO PROGRAMOS ORGANIZAVIMAS


  1. Du kartus per metus (sausio ir rugsėjo mėn.) valstybės institucijos kviečiamos dalyvauti prancūzų kalbos, kaip Europos Sąjungos darbo kalbos, mokymo programoje.
  2. Per metus organizuojami 2 mokymo kursai po 50 akademinių valandų (vasario–gegužės mėn. ir rugsėjo–gruodžio mėn.).
  3. Kiekvieno kurso pradžioje nustatomas dalyvių prancūzų kalbos žinių lygis.
  4. Dalyviai skirstomi į mokymo grupes pagal jų kalbos lygį.  Sudaromos uždaros grupės iš vienos institucijos tarnautojų, ir atviros grupės iš kelių institucijų tarnautojų.
  5. Kursai vyksta pagal galimybes ir susitarimą: dalyvių darbo vietoje arba Prancūzų institute.
  6. Esant pageidavimui, galima mokytis individualiai – siūlomas lankstus paskaitų ritmas, adaptuota mokymo programa, kursai vyksta darbo dienos metu.
  7. Mokymo kursas baigiamas žinių patikrinimo testu.
  8. Mokymo kurso pabaigoje dalyviams išduodamas pažymėjimas, kuriame nurodytas pasiektas kalbos lygis, lankomumo procentas bei baigiamojo testo įvertinimas balais.

Prancūzų kalbos kursų skyrius
Lietuvių kalbomis
Ernesta Ignotienė +370 658 15 858
ernesta.ignotiene@prancuzuinstitutas.lt
Prancūzų ir anglų kalbomis
Edouard Farina +370 699 52 137
edouard.farina@institutfrancais-lituanie.com
Prancūzų instituto informacija (pirmadienį – penktadienį, 9 – 16.30 val.): +370 5 219 96 96

Norime Jus informuoti, kad šioje svetainėje naudojami slapukai (angl. cookies). Jeigu sutinkate, prašom paspausti mygtuką „Sutinku“ Daugiau informacijos