Stipendijos vertėjams

Nacionalinio knygos centro stipendijos vertėjų viešnagei


Prancūzijos Nacionalinis knygos centras (CNL) finansuoja vertėjų iš prancūzų kalbos viešnagę Prancūzijoje. Ši programa skirta visų sričių – grožinės literatūros, humanitarinių mokslų, filosofijos, meno, mokslinės literatūros, vaikų ir jaunimo literatūros vertėjams, turintiems galiojančią sutartį su Lietuvos leidykla dėl prancūzų autoriaus kūrinio vertimo ir publikavimo. Programa siekiama kurti profesionalių vertėjų iš prancūzų kalbos tinklą, suteikiant vertėjams galimybę viešnagės Prancūzijoje metu įgyvendinti prancūzų autoriaus vertimo iš prancūzų kalbos projektą.

Stipendijos dydis – 2 000 eurų per mėnesį, stipendija skiriama 1 – 3 mėnesiams, labai svarbiems vertimams iki 6 mėn. (kelionės išlaidos į šią sumą neįeina). Paraiškas vertėjas turi teikti tiesiogiai Nacionaliniam Prancūzijos knygos centrui. Daugiau informacijos apie sąlygas, teikimo procedūrą  ir dokumentų teikimo platformą rasite čia.

Kontaktai 

Centre national du livre : http://centrenationaldulivre.fr/

Rita ROMAN
Extraduction littérature
01 49 54 68 90
rita.roman@centrenationaldulivre.fr

Thierry ACHARD
Extraduction, sciences, sciences humaines et sociales
01 49 54 68 25
thierry.achard@centrenationaldulivre.fr

Norime Jus informuoti, kad šioje svetainėje naudojami slapukai (angl. cookies). Jeigu sutinkate, prašom paspausti mygtuką „Sutinku“ Daugiau informacijos