Culturethèque

CULTURETHÈQUE, tai šimtus tūkstančių leidinių talpinanti skaitmeninė biblioteka, kurioje rasite prancūzišką spaudą, romanus, komiksus, knygas jaunimui ir vaikams su garso įrašais, taip pat savarankiškam darbui skirtus prancūzų kalbos vadovėlius, prancūzų kalbos žinių lygiui pritaikytas knygas, muzikos įrašus, filmuotus reportažus, dokumentinius ir animacinius filmus, interaktyvią dokumentiką. Iš viso daugiau nei 230 000 platformoje prieinamų dokumentų.

Viskas pasiekiama nuotoliniu būdu Jūsų kompiuteryje, išmaniajame telefone, planšetėje ar bet kuriame kitame įrenginyje iš bet kurio Lietuvos krašto, knygas galima atsisiųsti.

Jums tereikia tapti Prancūzų instituto Lietuvoje mediatekos skaitytoju ir prisijungimo kodus prie CULTURETHÈQUE gausite nemokamai. Daugiau informacijos.

Priminimas. Prancūzų instituto kursų lankytojai ir mediatekos abonementą turintys skaitytojai, elektronine biblioteka Culturethèque gali nemokamai naudotis metus.

Dėmesio, Jūsų kodai galios tik Lietuvos teritorijoje.

Mediateka
Tel. : (8 5) 219 96 57
biblio@institutfrancais-lituanie.com

Norime Jus informuoti, kad šioje svetainėje naudojami slapukai (angl. cookies). Jeigu sutinkate, prašom paspausti mygtuką „Sutinku“ Daugiau informacijos